Activists Target Foie Gras Restaurant (Utrecht, Netherlands)

Received anonymously:

ENGLISH:
Recently we received this picture; spotted by someone in Utrecht. Apparently this graffiti was already there for several weeks!

Even though we did not do this (and it’s not up to us to talk in the name of the person(s) that did this), we did wanted to share it. Apparently more people do not agree with the sale of foie gras.

Restaurant Bistronome des Arts (where this graffiti is/was) is one of the few restaurants in Utrecht that is still selling foie gras. Soon we will announce our next protest; Utrecht has to go foie gras-free. Will we see you then?

DUTCH:
Onlangs kregen we onderstaande foto doorgestuurd; gespot door iemand in Utrecht. Blijkbaar stond deze graffiti er op dat moment al enkele weken!

Hoewel dit niet door ons is gedaan (en het niet aan ons is om voor de dader(s) te spreken over deze actie) wilden we het toch even delen. Blijkbaar zijn meer mensen het niet eens met de verkoop van foie gras.

Restaurant Bistronome des Arts (waar deze graffiti staat/stond) is één van de weinige restaurants in Utrecht die nog steeds foie gras verkoopt. We kondigen snel onze volgende actie aan: Utrecht moet en zal foie gras vrij worden. Zien we je dan?