ALF Burns Buses Used to Transport Fur Buyers in Finland

Finland_June16bALF activists placed incendiary devices under the tires of buses at a Pohjolan Matka depot in Vantaa, Finland during the night of June 9. Five buses were completely destroyed, and several others damaged. The bus company reported damages of EUR 1.5 million.

Pohjolan Matka has transported buyers to the Saga Furs auction house for many years. A Saga Furs/American Legend Cooperative joint auction began on June 8.

In a claim of responsibility, the EVR (Eläinten vapautusrintama = Animal Liberation Front) wrote, “This is a message to those who still do not understand that participation in the exploitation of animals comes at a price. As long as you are involved in animal oppression, you will be our target. We recommend that Pohjolan Matka and all others end cooperation with Saga Furs.”

Finland_June16Claim of responsibility (Finnish):

Joka päivä, joka tunti, joka sekunti eläimiä kuolee ihmisen toimesta.

On vain meistä kiinni haluammeko osallistua tähän järjestäytyneeseen riistoon vai emme. Spesismi on sorroista normalisoiduin, missä toisen yksilön raiskaaminen, kiduttaminen, myrkyttäminen, orjuuttaminen ja alistaminen on yleisesti hyväksyttyä. Vaikea ymmärttää miksi kukaan on valmis sulkemaan silmänsä julmuuksilta joita eläimet joutuvat kohtaamaan päivittäin.

Saga Furs, American Legend ja Fur Harvester Auction aloittivat hiljattain kuvottavan huutokauppansa, jossa he ilmoittivat myyvänsä n. 5,5 miljoonaa minkin- ja 700.000 ketun- sekä suomensupinraatoa. Huutokauppa pidetään 8.-17.6.2016.(http://www.sagafurs.com/fi/auctions_home/auctions_info)

Pohjolan Matka on omien sanojensa mukaan tehnyt Saga Fursin kanssa yhteistyötä jo 80-luvusta lähtien, viemällä asiakkaita huutokaupalle. Heitä ei siis selkeästi kiinnosta heidän osallisuutensa eläinten kärsimykseen. 8-9.6 välisenä yönä päätimme hyökkätä Pohjolan Matkan varikolle asettamalla sytytyspaloja jokaisen paikalla olevan, noin 20 bussin renkaille. Tämä on viesti niille joille ei ole vielä selvää, että eläinten riistoon osallistumisella on hintansa. Niin kauan kun osallistutte eläinten sortoon, olette kohteitamme. Suosittelemme Pohjolan Matkalle yhteistyön lopettamista Saga Fursin kanssa, emmekä suosittele yhteistyötä kenellekkään.

Omistamme kostomme jokaiselle elävälle ystävälle; jokaiselle lehmälle jonka vasikka on viety pois häneltä; jokaiselle kanalle jonka tekisi mieli kylpeä; jokaiselle kettulle joka uneksii vapaudesta, liikkumisesta ja hiljaisuudesta. Jokaiselle sisarukselle joka on vangittuna. Jokaiselle soturille, joille sanat eivät riitä.

No negotiation

Uncompromised devotion

For total liberation

A torch of reason

-EVR